, KOΥΓΚΙ 2015: ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ 'ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΑΝ' - ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ !

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΧΩΡΑ

26 Μαΐου 2015

ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ 'ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΑΝ' - ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ !

ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ
ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ… ΚΟΝΤΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...!!!

Η μανία με την οποία τα μέσα ενημέρωσης των εργολάβων και των μεγαλοεκδοτών «χτυπούν» την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό δεν έχει προηγούμενο. Με όχημα τις επιθέσεις εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Γιάνη Βαρουφάκη και του Παναγιώτη Λαφαζάνη προσπαθούν να «κοντύνουν» τον Αλέξη Τσίπρα.

Με μεθοδευμένα ρεπορτάζ παρουσιάζουν συνεχείς ρήξεις του Αλέξη Τσίπρα με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και την αριστερή πλατφόρμα προδικάζοντας την αποχώρηση δεκάδων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με το που έρθει η συμφωνία με τους δανειστές στη Βουλή.

Εμφανίζουν την Ζωή Κωνσταντοπούλου ως μόνιμο εμπόδιο στις επιλογές του Αλέξη Τσίπρα και ως νούμερο δύο που «πριονίζει» την καρέκλα του πρωθυπουργού.

Για τον λόγο αυτό τα κανάλια των εργολάβων αφιέρωσαν εκτενή ρεπορτάζ στα δελτία των οκτώ για τη συζήτηση στην επιτροπή θεσμών της Βουλής και το διορισμό του Ταγματάρχη στην ΕΡΤ.
Παρά το γεγονός ότι η Ζ. Κωνσταντοπούλου προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις, τα συστημικά μέσα ενημέρωσης έμειναν στους διαλόγους που είχε η Πρόεδρος της Βουλής με τον Ταγματάρχη, τον Μητρόπουλο και τον Τσακνή.
Δεν «συγκινήθηκε» κανείς όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου αποκάλυψε ότι η Βουλή πληρώνει κάθε χρόνο τις οπτικές ίνες για να δίνουν τσάμπα εικόνα τα ιδιωτικά κανάλια.
Ναι, καλά διαβάσατε. Στην αποκάλυψη ότι το Κανάλι της Βουλής πληρώνει τις οπτικές ίνες που χρησιμοποιούν τα ιδιωτικά κανάλια για να εκπέμπουν από τη Βουλή προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας με αντικείμενο την γνωμοδότηση για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ.


«Με φρίκη διαπίστωσα ότι το Κανάλι της Βουλής πληρώνει 60.000 ευρώ κάθε χρόνο για τις οπτικές ίνες που χρησιμοποιούν οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί», είπε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Βουλής απευθυνόμενη προς τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννη Τραγάκη.
Η κα Κωνσταντοπούλου μάλιστα, αναφέρθηκε και στη χρησιμοποίηση του αρχειακού υλικού της ΕΡΤ από το Κανάλι της Βουλής με το λογότυπο της ΔΤ.
«Με φρίκη διαπίστωσα ότι χρησιμοποιείται αρχειακό υλικό της ΕΡΤ όπου αναγράφεται ''αρχείο ΔΤ'' και το λέω επειδή δεν υπάρχει ''αρχείο ΔΤ"», είπε χαρακτηριστικά.
Για τα παραπάνω όμως, κανένα... μεγάλο κανάλι δεν είπε το παραμικρό.
Σιγή ιχθύος.
Με την ίδια, απίστευτη μανία φορτώνουν με λάσπη οποιαδήποτε ενέργεια του Γιάνη Βαρουφάκη περιμένοντας από τον πρωθυπουργό να... υπακούσει στις εντολές τους και να τον απομακρύνει.

Την ίδια ώρα «προμοτάρουν» στα πρωτοσέλιδά τους άρθρα του Κώστα Σημίτη για την ανάγκη συσπείρωσης των μνημονιακών δυνάμεων. Άρθρα, που θα 'λεγε κανείς ότι είναι γραμμένα απευθείας από την Καγκελαρία ή έστω από «γερμανοτραφή» συγγραφέα.
Το οικονομικο-εκδοτικό κατεστημένο έχει πάρει τις αποφάσεις του και παίζει τα ρέστα του, διότι γνωρίζει πολύ καλά τι θα γίνει όταν η χώρα αλλάξει σελίδα.
Φαντάζει ενδεχομένως απίστευτο, όμως η «ελίτ εξουσίας» που τόσα χρόνια ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις δεν θέλει ούτε έντιμο συμβιβασμό, ούτε επωφελή συμφωνία.
Θέλει στείρα ρήξη και αλλαγή κυβερνητικού σχήματος. Να μπορέσει να βάλει τους... δικούς της ανθρώπους στην κυβέρνηση, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.
Μόνο που ο Τσίπρας δεν έχει «γραμμάτια». Εξελέγη με την ψήφο του ελληνικού λαού και όχι από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τους που τον λοιδορούσαν κατά την προεκλογική περίοδο.
Δυστυχώς γι ' αυτούς δεν μπορούν να τον βάλουν στο... Καστελλόριζο και με το κείμενο έτοιμο να τον αναγκάσουν να κάνει δηλώσεις... και τούτο τους «πέφτει» κομματάκι βαρύ.

____________________________
πηγή : newsbomb.gr

http://filoiypervasi-pireas.blogspot.gr/